3 Ekim 2013 Perşembe

E-Ticaret Sitelerine Yandex Desteği...Yandex Market

E-Ticaret Sitelerine Yandex Desteği...Yandex Market

Son zamanların en gözde arama motorlarından olan ve adından söz ettiren Yandex  kişisel ve kurumsal ihtiyaçlara göre kendini geliştirmeye devam ediyor. Arama motorunu kullanan kitlenin arama sonuçlarına daha detaylı ulaşması adına Yandex tarafından Yandex Market projesi hayata geçirildi.



Yandex in bu yeni projesiyle e-ticaret firmalarına destek olurken aynı zamanda arama yapanların istediği sonuçlara daha detaylı olarak ulaşmasını sağlamayı hedeflemektedir. Yandex market sayesinde aradığınız ürünle ilgili detaylı bilgilere, görsellere, fiyat bilgilerine tek bir sayfa üzerinden ulaşabileceksiniz.

Tıpkı bir e-ticaret sitesi gibi kategori ve markalardan oluşan Yandex market arma yapmanıza, aramalarınızı filtrelemenize ve daraltmanıza olanak sağlamaktadır. Ayrıca karşılaştırma sitelerindeki mantıkla kurulan bu projede birçok farklı mağazada bulunan aynı ürünü tek bir sayfada görebilir, en uygun fiyatlı ürünün hangi mağazada olduğunu bulabilir, bu mağaza ve ürün hakkındaki yorum ve puanlamalara ulaşabilirsiniz.



E-Ticaret siteniz varsa bu hizmetten ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. market.yandex.com.tr adresinden sitenin işleyişini inceleyebilir, ayrıca sitede bulunan başvuru formunu doldurarak ürünlerinizin Yandex Markette indexlenmesi için başvuruda bulunabilirsiniz.



0 yorum for "E-Ticaret Sitelerine Yandex Desteği...Yandex Market"

Leave a reply

Yandex.Metrica