1 Eylül 2012 Cumartesi

Özel Fethiye Can Diyaliz Merkezi

Özel FethiyeCan Diyaliz Merkezi 25 Nisan 2007 tarihinde 9+1 makina kapasitesi ile böbrek yetmezliği olan hastalarımız için hizmet vermeye başlamıştır.

Türkiye'de daha önce eşine pek rastlanmayan bir proje ile diyaliz merkezimiz bir otel içerisinde konsept olarak tasarlanmıştır. Otel odalarımız da Fethiye dışından merkezimize gelen hasta ve misafirlerimizin kullanımına sunulmuştur. Fethiye Can Diyaliz Merkezin de Fethiye'de yaşayan hastalarımız için evlerine kadar transfer hizmeti verilirken, misafir hastalarımız için de odalarından çıkıp kısa bir yürüyüş mesafesi ile diyaliz salonuna geçmeleri, diyaliz salonundan çıkıp odalarında istirahat edebilmeleri imkanı sağlanmıştır.



Diyaliz merkezimizin Çalış Plajı'na 350 metre mesafede bulunmasından dolayı misafirlerimiz deniz kenarında yürüyüş yapıp, isterlerse denize girip tekrar misafirhanemize dönebilmektedirler. Diyaliz salonu hizmetinde de kaliteli malzeme kullanma prensibi ile hareket eden Fethiye Can Diyaliz Merkezi, gördüğü ilgi ve teveccüh ile aynı yıl içinde 15+1 ve Ocak 2008'de ise 19+1 makine kapasitesine ulaştı. Merkezimiz Dünyanın kabul gördüğü Fresenius Medical Care firmasının makinalarını, kapillerini ve setlerini kullanmaktadır.

Ekonomik kriz ve diyaliz sektörünün yaşadığı maddi sıkıntılara rağmen diyaliz salonunda "Önce Sağlık" prensibi ile kaliteli malzeme ve hizmetten ödün vermeyen Fethiye Can Diyaliz Merkezi halen 28+1 makine kapasitesi ile Fethiye'den, Türkiye'nin dört bir köşesinden ve Avrupa'nın birçok ülkesinden hasta ve misafirlerimize hizmet vermektedir.


0 yorum for "Özel Fethiye Can Diyaliz Merkezi"

Leave a reply

Yandex.Metrica