26 Ağustos 2014 Salı

Markaeticaret.com Açıldı

www.markaeticaret.com Açıldı

E-Ticaret sektöründeki büyüme her geçen gün artarken bu artışa bağlı olarak ta istihdam ve yeni oyuncu sayısı da artış göstermektedir. İşini profesyonelce yapmak ve para kazanmak isteyen yatırımcılar kendi bünyelerinde e-ticaret konusunda kendini geliştirmiş personellerle çalışırken orta ve nispeten küçük ölçekte ki işletmeler ise e-ticaret danışmanlığı, sosyal medya danışmanlığı, SEO optimizasyonu ve Adwords reklamları gibi konularda dışarıdan destek alarak işlerinde başarılı olmak gayretindedirler.

Profesyonel danışmanlık hizmeti almak isteyen, işini daha ileri taşıyarak kazancını artırmak isteyen işletmelerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulan markaeticaret.com, E-Ticaret danışmanlığı, sosyal medya danışmanlığı, SEO optimizasyonu, Adwords reklamları, C2C, B2B ve B2C e-ticaret entegrasyonları, kurumsal kimlik çalışmaları gibi e-ticaretin olmazsa olmaz yapı taşları konusunda işletmelere destek hizmeti sağlamaktadır.



Ayrıca markaeticaret.com uzman kadrosuyla kullanmakta olduğunuz veya kullanmayı düşündüğünüz e-ticaret sitelerinin altyapıları hakkında firmalara yerinde eğitim hizmeti de vermektedir. İstanbul merkezli olarak tüm marmara bölgesine hizmet veren markaeticaret.com Ege ve Akdeniz bölgesinde ki yatırımcılar için de Muğla'da şube açarak hizmet ağını geliştirmeye devam etmektedir.

E-Ticaret yapmayı düşünüyorsanız yada e-ticaretin içinde olup kazanç sağlayamıyorsanız lütfen www.markaeticaret.com web adresimizden referanslarımızı inceleyiniz.




0 yorum for "Markaeticaret.com Açıldı"

Leave a reply

Yandex.Metrica