20 Haziran 2017 Salı

Kısa Bir Tatil Önerisi


            Türkiye'de hızlı bir şekilde yükselen turizm, oteller arasında kıyasıya bir rekabete yol açmıştır. Bu rekabet de tatilcilere geniş seçenekler sunmaktadır. Huzurlu ve konforlu bir tatil geçirmek isteyenler için kısa bir tatil önerisi: Hane olabilir. Antalya'nın Side bölgesinde yer alan hane otelleri beş yıldızlı oteller arasındadır.

Hotel Özellikleri


            Side Çolaklı'da yer alan hane hotels konum olarak denize yaklaşık 350 metre mesafede yer almaktadır. Hotel Side'ye ortalama 8 km. Antalya'ya 60 km uzaklıktadır. Deniz, kum ve güneşin tadını doyasıya çıkarabileceğiniz Hane Sun Hotel'de konaklayarak isterseniz, Side'nin tarih ve turistik yerlerini de ziyaret edebilirsiniz.

            Otelin oda kapasitesi en çok 3 yetişkin ya da 2 yetişkin ve 2 çocuk alacak düzeyde tasarlanmıştır. Konaklama olarak standart oda, king suit ve aile odası olmak üzere üç çeşit seçenek bulunmaktadır. İhtiyacınıza uygun olarak seçeceğiniz bütün bu odalarda doğrudan arama telefonu, mini bar, gardrop, bireysel ısıtma, banyo küveti, saç kurutma makinası, duş, ücretsiz duş malzemeleri, split klima, emanet kasası ve flat tv yer almaktadır.



            Denize yakın bir konumda bulunan otelde park alanı ve ücretsiz wi-fi imkânı sunulmaktadır. Tesisin kendisine özel bir plajı bulunmaktadır. Ayrıca açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu ve çocuk havuzu olanakları da tesiste yer almaktadır. 4-12 yaş aralığındaki çocuklar için mini kulüp, 13-17 yaş aralığındaki çocuklar için genç kulübü ve çeşitli animasyon gösterileri vardır. Otelin içerisinde konferans salonu, sigara içilecek özel alan, asansör, tekerlekli sandalye ulaşımı, haber ve hediye panosu yer almaktadır. Otelde temizlik, sağlık tesisleri hizmeti, kuaför, çamaşır yıkama, faks makinesi, döviz alım satım yeri, dükkânlar ve ticari hizmetler de verilebilmektedir. Yemek olarak konsept saatleri dahilinde kahvaltı, aperatif yiyecekler, gözleme, çay, pasta, dondurma, öğle yemeği, akşam yemeği ve gece aperatif verilmektedir.

 Otel Aktiviteleri


            Her şey dahil konseptinde hizmet vermekte olan Hane Sun Hotel'de çok sayıda aktivite yapılabilmektedir. Yüzme havuzu, sauna, buhar banyosu, çocuk kulübü, çocuk oyun alanı, fitness salonu, plaj voleybolu, dart, güneşlenme terası, aqua fitness, aerobik kursları, masaj, şezlong, masa tenisi, disko ve canlı eğlence, biardo, su kaydırağı, mini golf ve animasyon otelde yer alan başlıca aktivitelerdir. Otel müşterisi olarak istediğiniz aktiviteye katılabilmeniz mümkündür. Bilardo, masaj, su sporları ve profesyonel futbol sahaları ücretli aktivitelerdir. Dolayısıyla bu aktivitelere katılabilmek için belirli bir katılım ücreti ödemeniz gerekecektir. Ücret ödemek istemiyorsanız, otelin ücretsiz aktivitelerine katılabilirsiniz.

 Gezilebilecek Yerler


            Side'ye 8 km. uzaklıkta olan Hane Sun Hotel'den çıkarak Side'nin tarihi ve turistik yerlerini ziyaret edebilirsiniz. Aspendos köprüsü, Apollon tapınağı, Side anfi tiyatrosu ve Side müzesi Side'de gezebileceğiniz önemli tarihi yerlerdendir.



            Manavgat'a yaklaşık olarak 10 km. uzaklıkta yer alan otelden çıkarak, Manavgat'ta bulunan görülmeye değer Manavgat şelalesine gidebilirsiniz. Orada eşsiz bir manzara eşliğinde yemeğinizi yerken, doğa harikası manzaranın tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Ayrıca çeşit çeşit ağaçların bulunduğu ormanda piknik yaparak, aldığınız her nefeste doğadan gelen huzuru içinize çekebilirsiniz. Hane Sun Hotel'de konaklayarak, Manavgat ve Side'de yer alan tarihi ve turistik yerleri kolay bir şekilde ziyaret edebilirsiniz.



0 yorum for "Kısa Bir Tatil Önerisi"

Leave a reply

Yandex.Metrica