7 Haziran 2017 Çarşamba

10 Meşhur Kaynana



Genelde gelinleriyle aralarındaki çekişmelerden ismini duyduğumuz, fakat sevdiğimiz kişileri yetiştirenlerdir kaynanalar. Şimdi onlardan en meşhur 10 tanesini tanıyalım.

1.Patsy Smith

Rolling Stones grubunun basçısı Bill Wyman (52), Mandy Smith (18) ile 1989 yılında dünya evine girdi. Bill’in oğlu(31) Bill’in kaynanası Patsysmith (49) ile evlendi. Bu durumda Patsy Smith, Bill Wyman’in hem gelini hem kaynanası oldu.



2.Dimple Kapadia

DimpleKapadia, Bollywood sinemasının önemli aktrislerindendir. Yapımcı olan RajeshKhanna ile evlenmiştir. Evliliklerinden Twinkle ve Rinke adında iki kız çocuğu dünyaya gelmiştir. Twinkle, Hintli JackieChan olarak bilinen Akshay Kumar ile 2001 yılında dünya evine girmiştir. DimpleKapadiaBollywood’un Kaynanası olarak bilinmektedir.



3. DowagerCixi

Çin hükümdarlarından olan DowagerCixi’nin oğlu Tongzhi 1872 yılında annesinin büyük düşmanlarından olan JiashunAlute ile evlenmiştir. Gelin kaynana arasında sürtüşmeler olmuştur. Tongzhi’nin 1875 yılında frengiden ölümüyle tahta Cixi’nin kızı Xiao Ding Jing geçmiştir.

4. DianevonFürstenberg

Belçikalı modacı Diane ile Egon vonFürstenberg 1969 yılında evlenmiştir. Alexander ve Tatiana adında iki çocukları dünyaya gelmiştir. Oğlu Alexander 1995 yılında Alexandre Miller ile hayatlarını birleştirmiştir. Gelin Miller kaynanasının yanında çalışmaya başlamıştır. LLC şirketinin başında olan Kaynana Fustenberg, gelini ile birlikte kocalarından boşanmış bir şekilde iş ilişkilerini hala sürdürmekteler.
5. Bona Sforza

Polonya kraliçesi olan Bona’nın oğlu II.SigismundAugustus , Elizabeth ile evlendi. Bu evliliği onaylamayan Bona ile oğlunun arası açıldı. Bir süre sonra Elizabeth hayatını kaybetti ve Sigismund, Barbara Radziwill ile evlendi. Bona bu evliliği de onaylamamıştır. Kısa bir süre sonra Barbara da hayatını kaybetmiştir. Barbara’yıBona’nın zehirlediği düşünülüyor.

6. MarianRobinson

Barrack Obama’nın kaynanası olan MarianRobinson’un, FraserRobinson ile evliliklerinden Craig ve Michelle adında iki çocukları dünyaya gelmiştir. MarianRobinson, beyaz saraydaki ilk kaynana olma ünvanına sahiptir.

7. Amalie of Hesse-Darmstadt

8 çocuk annesi olan Amelie, Charles Louis ile evlenip Aden Prensesi olmuştur. Gustaf IV Adolf ile evlenen kızı Friedericke İsveç kraliçesi olmuştur. Başka bir kızı Maria Braunschweig Dükü ile bir diğeri Rus I.Alexander ile evlenen Amalie Avrupa’nın Kaynanası olarak ün yapmıştır.

8. Catherine de’ Medici

11 çocuk annesi olan Fransa Kralı II.Henry’nin eşi, Kraliçe Catherinede’Medicinin Çocuklarından sadece 7 tanesi ergenlik çağına kadar yaşamıştı. Kızı Marguerite’i , Henri de Bourbon ile evlendirildi. Marguerite kısa bir süre sonra hayatını kaybetti. Kendisinden hiç haz etmeyen kaynanası tarafından zehirlendiği düşünülmektedir.

9. Sara Delano Roosevelt

James Roosevelt ile evlenen Sara Delano’nun Franklin adında bir kız çocuğu dünyaya geldi. Franklin, Eleanor ile nişanlanınca kıskançlık başlamıştır. Genç çift boşanmaya karar verdiklerinde ne kadar kıskansada,boşanırsa evlatlıktan ret edeceğini söyleyerek bu fikirden vazgeçirmek istemiştir.
10. LindaRichman

Mike Myers, gerçek kaynanasından esinlenerek yarattığı karakterleri sergilediği bir program sunmaktaydı. Adı, Coffee Talk withLindaRichman olan program 1991-1994 yılları arasında yayınlanmıştır.









0 yorum for "10 Meşhur Kaynana"

Leave a reply

Yandex.Metrica