24 Ağustos 2012 Cuma

PONKAS İTHALAT, İHRACAT VE DANIŞMANLIK


E-Ticaret alanında faaliyet gösteren Ponkas, ithalat, ihracat ve danışmanlık firması olarak hizmetlerine yenisini eklemiştir. Genç, dinamik, eğitimli ve sertifikalı çalışanları ile profesyonel hizmet ve kalite anlayışını birleştirerek sektörde tüm yatırımcılara hizmet sunmaktadır.

Ülkemizin Dünya pazarında söz sahibi olabilecek kapasitede olması, ülkemizin ürün gamının çeşitliliği, ithalat ve ihracat alanında dünyadaki coğrafi yeri ve sektördeki eğitimli personel ihtiyacı şirketimizin kuruluşuna esas olmuştur.


Hizmetlerimiz:


İthalat & İhracat

Ponkas, dış pazarlara açılmak ve ürünlerinin yurt dışında pazarlanmasını isteyen firmalar için müşterinin bulunması, müşterinin referansları ve şirket profilinin araştırılması, ürün ve fiyat teklifleri için yazışmaların yürütülmesi ve ürünlerin yurt dışına ihraç edilmesine kadarki tüm süreçte firmalara rehberlik etmekte ve bu süreci yönetmektedir.

Danışmanlık

Dış ticaret yapmak isteyen kişi veya firmalar için pazar araştırmasından kurumsal kimlik çalışmasına kadar ithalat ve ihracat sürecinin tamamında danışmanlık hizmeti verilmektedir.


Ponkas, bünyesinde barındırdığı uzman çalışanları sayesinde yurt içinde ve yurt dışında ki sektörel tüm gelişmeleri takip etmekte, bu gelişmeleri bilgi ve tecrübesiyle harmonize ederek firmalara, müşteriye ve bilgiye ulaşmak konusunda yol haritası çizmektedir.


0 yorum for "PONKAS İTHALAT, İHRACAT VE DANIŞMANLIK"

Leave a reply

Yandex.Metrica