27 Şubat 2015 Cuma

TESETTÜRLÜ GENÇ BAYANLARIN GÖZDESİ FERACE MODELLERİ

TESETTÜRLÜ GENÇ BAYANLARIN GÖZDESİ FERACE MODELLERİ

            Tesettürlü bayanlar hassasiyetlerine özel giyim alanları ile sosyal hayat içerisinde daha rahat olabilme imkânı bulabilmekte özellikle var olan pardesü, ferace gibi kullanımlara kazandırılan yeni imajları ile her kullanım alanlarında daha şık seçenekler oluşabilmektedir. Ferace modelleri özellikle şekil olarak hassasiyetlerine dokunulmadan modernize edilerek bayanların beğenisine sunulmakta ve son dönemlerin en trend dış giyim ürünleri arasında yer alarak tesettürlü bayanlardan yeni tasarımlar tam not almışlardır. Bu alanda çok farklı tasarımlar bulunabilmekte her beğeniye ve bütçeye özel seçenekler her marka altında bulunabilmektedir.



            Feraceler siyah renkleri ile girdikleri tasarımcıların elinde siyah dâhil rengârenk seçeneklerle yeniden şekillenmekte huri, bisiklet, hâkim, sivri yakaların yanında fular bağlamalı ürünlerde hoş aksesuarlar olabilmektedir. Ön tarafta bulunan fermuar bazı durumlarda yan kısımlara eklenerek farklılık oluşturmakta bazı durumlarda önden birkaç düğme eklenerek verilen pardesü havası daha çok tercihe edilebilmektedir. Ferace modellerinin olmazsa olmazı işlemeler yeni tasarımlarda da göze çarpmakta kol, etek ucu, yaka kısımlarında bulunan hoş işlemelerle hanımlar duruşlarına zarafet katmaktadır. hatta işlemeler yerine bazı durumlarda kullanılan deri ayrıntılar yada siyah renkli ürünlerde kullanılan tamamlayıcı renklerle farklı tarzlar için hoş seçenekler ortaya çıkmaktadır. Kapüşonlu, yandan bağlamalı, yarasa kollu modellerde farklılık arayanlar için ideal seçenekler olurken düz kesimler yerine etek uçlarına doğru inen boğumlarda kıyafetlere daha spor tarzlar katmaktadır. Özellikle şık tercihler yapmak isteyen hanımlara özel panço tasarımlarına benzer modeller son dönemlerde oldukça fazla beğenilmekte kollarda ve etek uçlarında bulunan farklı renk tonları ile yapılan eşarp kombineleri ile de çok uyumlu seçenekler oluşturulabilmektedir.

            Renk olarak siyah seçenekler çoğunlukta olsa da bordodan kahveye hatta gri tonlarına kadar seçenekler bulunabilmekte daha açık renklerde kullanmak isteyenler için mavi, yeşil, kırmızı, fuşya, narçiçeğinden pudra renklerine kadar her beğeniye özel ferace modelleri bulunabilmektedir. Kot kumaşların bu alanda da bayanlara rahatlık kattığı görülebilmekte çift taraflı modeller ise hanımlara bir ürünle iki farklı kombin imkânı sunabilmektedir. Bazı modeller kap havasında diz altlarında olabilmekte küçük ayrıntılarla her modelde şıklık kazanılabilmektedir.


0 yorum for "TESETTÜRLÜ GENÇ BAYANLARIN GÖZDESİ FERACE MODELLERİ"

Leave a reply

Yandex.Metrica