14 Aralık 2016 Çarşamba

Tissot Saat Şıklığı

1853 yılından bu yana faaliyet gösteren İsveçli dünyaca ünlü markalar arasında yer alan Tissiot saatte klasikler arasında yer almaktadır. Her yaş grubuna, her tarza hitap eden özel tasarımlı saatleriyle oldukça geniş model yelpazesine sahip bu marka yaklaşık 200 yıldır geliştirdiği tasarımlarıyla mühendislik bilgisini buluşturmaktadır. Tissot saat gelenekten ayrılmadan yenilikçi bir çizgide 200 yıla yakın süredir saat üretmeye devam etmektedir. Aynı zamanda dünyanın en büyük saat üreticisi ve distribütörü olarak da bilinen marka ilk fabrikasını Charles-Felicien Tissot ve oğlu Charles-Emile tarafından İsviçre'nin Le Locle şehrinde kuran Tissot Saat, 1853 yılından bu yana faaliyetlerine hız kesmeden devam etmektedir.



 Saatte bir klasik haline gelen marka günümüzde ve farklı model ve tasarımları ile her yaştan alıcıya hitap etmektedir. Hem spor hem klasik tarzda saat tasarımlarıyla dikkat çeken firma üretiminde farklı materyaller kullanarak mühendislik teknolojisiyle birleştiren Tissot Saat dünyada da ilklere öncü olmuştur. Tissiot Saat, ilk cep saatini 1853, ilk antik magnetik saatlerini de 1929-1930 yıllarında üretmiştir. FIBA, MotoGP, AFL gibi dünyaca ünlü spor organizasyonları ve spor kuruluşlarının resmi zaman ölçücüsü olarak da tercih edilen Tissot Saat, performans, hassasiyet, güvenilirlik ve sağlamlık konularında da kendisini kabul ettirmiş olan bir dünya markaları arasında yerini almaktadır.


Uzun ömürlü ve kullanışlı olmasının yanı sıra dünya klasikleri arasında da yerini alan markaya ait bir saati kolunuzda taşımak sizin için de fark yaratan unsurlar arasında olacaktır. Tissot markalı saatler arasından kendinize uygun olanını seçmeniz halinde aynı zamanda ölümsüz bir eseri de kolunuzda taşıyacaksınız. Saat artık sadece zamanın takip edildiği basit bir görsel olarak tanımlanmamaktadır. Kolunuzda taşıdığınız saat sizin tarzınızı da yansıtmaktadır. 

Birbirinden farklı ve şık tasarımları ile bay bayan herkesin şıklığını tamamlamakta yardımcı olan bir aksesuardır aynı zamanda. Saatinizin performansı, mühendislik harikası teknolojisi ve tasarımı ve dayanıklılığı, hassasiyeti ile geleceğe sizden kalacak hoş bir hatıradır. Bu nedenle kendiniz için aldığınız ya da sevdikleriniz için seçtiğiniz saatlerde Tissot farkını yaşamalısınız.


0 yorum for "Tissot Saat Şıklığı"

Leave a reply

Yandex.Metrica