7 Kasım 2016 Pazartesi

Kedi Eğitim Tavsiyeleri? Kedinizi Mobilyalarınızı Tırmalayacak Şekilde Nasıl Eğitirsiniz


            Sizler kedinize eğitim vererek daha rahat edeceksiniz. Kedi eğitim tavsiyeleri? Kedinizi mobilyalarınızı tırmalayacak şekilde nasıl eğitirsiniz konusunda sizlere bilgi vereceğim. İlk olarak kediniz eğer yavru ise öncelikle tuvalet eğitiminden başlayınız. Kediler aslında çok temiz hayvanlardır. Kediniz için rahat edeceği büyüklükte kap bulmalısınız. Bu kabın içerisine de küçük plastik kap koyun ve bunun içerisine de kum doldurunuz. Kedinizi işte bu kaba tuvaletini yapmalıdır.

            Kedi eğitim tavsiyeleri? Kedinizi mobilyalarınızı tırmalayacak şekilde nasıl eğitirsiniz konusunda daha çok detaylı bilgi almak isterseniz sitemize lütfen uğrayınız. Kediniz büyüdükçe tırmalamaya daha çok ilgi duymaktadır. Kedinizin mobilyalarınızı hiç bir şekilde tırmalamasına izin vermeyiniz. Asla kedileriniz bunu alışkanlık haline getirmemektedir. Kedinizi pratik bir şekilde mobilyanızı tırmalamasını kolaylıkla engelleyebilirsiniz. Bunlardan bir tanesi kediniz ile aynı odadaysanız o zaman yanında su şişesi bulundurun. Şişenin sesi onun tırmalamasını durduracaktır.



            Çünkü kediler sesten korkarlar. Ya da bir anahtar alıp yere atmak da kediyi ürkütür ve tırmalamasını engeller. İkinci pratik yol ise tırmalamayı hala bırakmadıysa kedinizi bir odaya kapatın. Yine alışkanlığa devam ediyorsa tırmaladığı yerlere portakal kabuğu koyun. Pet shoplarda satılan ağır plastik ile tırmaladığı yerleri kaplayabilirsiniz. Eğer yine tırmalamaktan vazgeçmezse pet shoplarda satılan tırmalama postu olarak kedinizi mutlu edebilirsiniz. Bu sayede mobilyanızda zarar gelmez.

            Tüm bu pratik bilgileri teker, teker deneyiniz. Kediler portakal kabuğunun kokusundan çok nefret ederler. Bu yüzden kedilerin çoğu portakal kabuğunun kokusunda nefret ettikleri için tırmalamak istediği yere yerleştirilmelidir. Almak istediğiniz bilgileri ve öğrenmek istediğiniz tüm bilgileri bu sitede rahatlıkla bulabileceğinizden hiç şüpheniz olmasın. Herkes bu siteye girerek kedi eğitim tavsiyeleri konusunda istediği kadar çok bilgi edinmişlerdir.



0 yorum for "Kedi Eğitim Tavsiyeleri? Kedinizi Mobilyalarınızı Tırmalayacak Şekilde Nasıl Eğitirsiniz"

Leave a reply

Yandex.Metrica